Aleix Agustí, president de la reactivada JNC del Vallès Oriental

Dimecres es va celebrar una assemblea extraordinària per constituir la junta i triar els consellers nacionals

Política

El granollerí Aleix Agustí va ser triat president comarcal de la JNC
El granollerí Aleix Agustí va ser triat president comarcal de la JNC | JNC

El granollerí Aleix Agustí ha estat escollit president de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) al Vallès Oriental, en una assemblea extraordinària celebrada dimecres a Lliçà de Vall per reactivar l'organització en l'àmbit comarcal. A banda de constituir la junta, es van triar els dos consellers nacionals.

A l’assemblea hi va assistir la secretària general de l’organització, Judith Toronjo, que va manifestar durant la seva intervenció el ple suport a Agustí; la coordinadora de Regió 1, Marta Boadas; el president del PDeCAT al Vallès Oriental, Xavier Martínez, i el cap de l’oposició de l’Ajuntament de Llicà de Vall, Ferran Ballestà, entre altres.

Aleix Agustí va ser elegit per unanimitat per liderar el projecte a la comarca. Per representar el Vallès Oriental al Consell Nacional –l’òrgan decisori més important de l’organització– els escollits foren Sandra López, de Caldes de Montbui, i Arnau Ollé, de Mollet del Vallès.

Un cop proclamats els resultats de la votació Agustí, López i Ollé van donar les gràcies a la militància pel "suport i la confiança dipositada". Agustí va explicar que "el projecte que a partir de demà es començarà a aplicar es fonamenta a partir de dues idees. La primera, de formació i de treball pel país. I la segona, de seguir creixent com a organització per continuar formant patriotes i perquè els joves puguem utilitzar la JNC com a plataforma per fer escoltar la nostra veu".

Edicions locals