Primera victòria del FS Parets de José Manuel Ibáñez

El Can Calet guanya i segueix aspirant a l'ascens i el Montmeló, últim del grup, empata

Esports

| Ona Cervera

El FS Parets de José Manuel Ibáñez va signar dissabte la seva primera victòria en imposar-se contra el Sant Cugat, per 7 a 6. L'equip paretà trenca una dinàmica de quatre derrotes seguides –una d'elles amb Ibáñez– i atura la davallada de resultats.

El Parets va imposar-se contra un equip que vol lluitar per l'ascens en un duel d'anades i tornades. Els golejadors paretans van ser amb un triplet de dianes Raúl Fuentes i amb un doblet, Joaquin Doñate i Adil Nefari. La victòria deixa el Parets 8è, amb 17 punts, amb un marge de sis amb els llocs de descens. El pròxim duel serà a la pista del penúltim, el Castellbisbal. 

El Can Calet, aspirant a l'ascens, i el Montmeló, últim

El Barri Can Calet ja encadena set partits sense perdre –cinc victòries i dos empats– després de guanyar contra el Manlleu, per 4 a 2. L'equip santfostenc és quart amb 25 punts, a 9 dels llocs d'ascens. Precisament el pròxim rival serà el segon, el Rubí. Els de Sant Fost necessiten guanyar per retallar la diferència amb els llocs d'ascens. 

Pel que fa a l'Sporting Montmeló va empatar contra el penúltim, el Castellbisbal, per 3 a 3. Aquest era un duel important per intentar sortir de l'últim lloc, que ara ocupa amb nou punts. El partit següent serà a la pista del Lloret, quart per la cua –primera plaça lliure del descens–amb 14 punts.

Edicions locals