El Can Calet descansa per Tots Sants a quatre punts del líder

Els santfostencs van guanyar el derbi contra l'Sporting MOntmeló, per 3 a 6

Esports

El FS Barri Can Calet, de Sant Fost, va imposar la seva llei a la pista de l'Sporting Montmeló en el derbi del Baix Vallès a la Divisió d'Honor Catalana. Els santfostencs van guanyar, per 3 a 6, i demostren ser el conjunt baixvallesà que està en millor moment de forma després de disputar les quatre primeres jornades del campionat, amb dos empats i dues victòries. 
 

El duel a Montmeló va començar amb el minut de silenci per la mort de Jesús López, exmembre de l'entitat santfostenca. El Can Calet va veure com el Montmeló aconseguia empatar el duel per dues vegades, però a partir del 2 a 3 els de Xavi Cuni van marxar fins assolir la victòria a terres montmelonines amb els gols visitants de Pedro Vilaplana, Gerard Martínez, Javier Vázquez, Raúl Francisco Muñoz, Aitor Millán i Víctor Ruiz. 

La victòria del Can Calet permet veure els de Sant Fost a la cinquena plaça amb vuit punts, a quatre del líder, l'Avícola Vinyals Mataró B. Pel que fa a l'Sporting Montmeló, és 9è amb quatre punts. Aquesta setmana hi ha jornada de descans i el pròxim partit del Sant Fost serà el 9 de novembre a casa contra el FS Parets i l'Sporting Montmeló, a la pista del Castellar. 

Edicions locals