Cinquè Drummer Sound per combatre el càncer infantil

Serà el 3 de novembre a les 18 h a la Sala Polivalent i les entrades ja es poden adquirir per 8 euros

Cultura

Es podran sentir temes d'artistes com Mark Knopfler
Es podran sentir temes d'artistes com Mark Knopfler | Arxiu

La Sala Polivalent de Montmeló acollirà el diumenge 3 de novembre de 18 h a 20 h la cinquena edició del Drummer Sound. Es tracta d'un espectacle musical en el qual 14 bateries simultànies interpretaran grans temes del rock internacional d'artistes com Phil Collins, Bon Jovi, Sting, Dream Theater, Michael Jackson, Whitesnake, Steve Lukather, Gary Moore o Mark Knopfler, entre d'altres.

El xou és apte per a tots els públics i els assistents viuran "una experiència sonora emocionant, inoblidable, brutal, diferent, inesperada, sorprenent i singular".
L'espectacle estarà dirigit per Rafa Fernán, llicenciat en percussió clàssica, música moderna i improvisació musical, i membre de The Latin Recording Academy (Grammy Latino). La presentació de tot plegat estarà presentat per la periodista i cantautora Clara Sánchez-Castro.

Drummer Sound es tracta d'un esdeveniment solidari en suport a l'equip de cures pal·liatives pediàtriques Compta amb mi de la Fundació d'Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia (Barcelona). Aquesta fundació treballa des del 1989 per ajudar els infants i joves malalts de càncer o amb altres malalties greus. Així com per donar suport a les seves famílies.

Les entrades, que tenen un cost d'uns 8 euros, ja estan disponibles  al web d'Entrapolis.

Edicions locals