El CF Montmeló UE i el CF Martorelles disputaran el Torneig d'Històrics del Vallès Oriental

El camp de futbol montmeloní serà una de les dues seus del campionat, que tindrà lloc del 29 dagost al l'1 de setembre

Esports

El CF Montmeló UE i el CF Martorelles disputaran el Torneig d'Històrics del Vallès Oriental
El CF Montmeló UE i el CF Martorelles disputaran el Torneig d'Històrics del Vallès Oriental

El CF Montmeló UE i el CF Martorelles seran les dues úniques entitats baixvallesanes que disputaran el Torneig d'Històrics del Vallès Oriental, que tindrà lloc del 29 d'agost a l'1 de setembre entre els camps de futbol de Montmeló i Llinars del Vallès. Aquesta serà la novena edició d'un campionat estival que enfronta un total de vuit equips vallesans amb més de 75 anys d'història i que està organitzat pel Consell Comarcal. La resta d'equips són l'EC Granollers, el CE Llinars, el CF Caldes de Montbui, el FC Cardedeu, el CF Vilamajor i el CF Vilanova del Vallès.

El campionat es disputarà en un format d'eliminatòries a un únic partit des de quarts de final fins a la final. El CF Montmeló UE disputarà la primera ronda contra el CF Vilamajor el 29 d'agost al camp montmeloní (21.30 h). El duel hauria de ser igualat entre dos equips que militen al grup 9 de la Tercera Catalana. Pel que fa al CF Martorelles, ho tindrà més complicat perquè s'enfrontarà contra un dels favorits del torneig, el FC Cardedeu, de la Segona Catalana, i que és el vigent campió. El conjunt martorellesenc jugarà el 29 d'agost a Llinars (19.30 h).

La resta de partits de quarts de finals seran l'EC Granollers-CF Vilanova, a Montmeló, i CE Llinars-CF Caldes de Montbui, a Llinars. En cas de passar ronda Montmeló i Martorelles es veurien les cares a la semifinal, que tindrà lloc el 31 d'agost a Llinars. La final es disputarà també a Llinars l'1 de setembre (20 h). Els perdedors dels quarts de final disputaran les semifinals de consolació a Montmeló el 31 d'agost. També hi haurà final de consolació l'1 de setembre, però a Llinars (18 h).

 

Edicions locals