Aquest juliol s'aprovarà la segona fase per urbanitzar el soterrament

Es tracta d'una superfície de 15.000 metres quadrats amb un preu de licitació de 2,5 milions d'euros

Societat

Durant la visita institucional de Teresa Cunillera, davant la llosa
Durant la visita institucional de Teresa Cunillera, davant la llosa | Delegació del Govern a Catalunya

ACN

La segona fase del projecte per urbanitzar la superfície del soterrament de les vies del tren a Montmeló s'aprovarà aquest mes de juliol.

Així ho va assegurar la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera en una visita al consistori montmeloní celebrada dilluns, que ha explicat que aquesta actuació abasta una superfície de 15.000 metres quadrats i suposa una inversió de 2,5 milions d'euros. Aquesta actuació afecta el tram que va des del carrer Pompeu Fabra fins al final de la llosa en direcció Granollers.

Els treballs permetran completar la integració ferroviària al municipi, afavorint així la connexió dels dos nuclis urbans situats a banda i banda de la infraestructura. La primera fase d'aquesta obra, que va afectar una extensió de 13.000 metres quadrats, es va inaugurar el passat desembre.

Pel que fa a la delegada del Govern a Catalunya, Cunillera va destacar "la bona sintonia que hi ha hagut en tot moment amb l'Ajuntament" a l'hora de definir aquests projectes. Alhora va indicar que tot plegat s'ha traduït en molts beneficis per a la ciutadania i que, si tot va bé, les obres per integrar la segona fase de la llosa del tren al nucli urbà podrien arrencar la primavera vinent.

Edicions locals