Reobert el trànsit al carrer llibertat de Montornès Nord

Fins al 21 de juny només quedarà tallat el tram que connecta amb el carrer de Federico Garcia Lorca

Societat

Reobert el trànsit al carrer llibertat de Montornès Nord
Reobert el trànsit al carrer llibertat de Montornès Nord | Ferran Figueras

Montornès del Vallès

Des d'aquest dissabte 15 de juny ja està reobert el trànsit de vehicles del carrer Llibertat de Montornès Nord. Només queda tallat fins al 21 de juny el tram que connecta amb el carrer Federico Garcia Lorca.

Des de l'Ajuntament estan molt satisfets de com ha quedat l'execució de les obres i en el temps previst, ja que "la rehabilitació d'aquest carrer era molt important, formava part de la programació que hi havia prevista pel pla de barris", explica l'alcalde José Montero.  També subratlla que "suposen una millora de l'accessibilitat i connectivitat amb tot el barri"  A més explica que els treballs han permès també millorar espais complementaris com econtres amb diferents carrers o places. 

Montero també ressalta de la importància de la comissió de seguiment que ha existit durant el temps de les obres i que s'ha anat reunit  regularment amb tècnics i regidors. Aquesta comissió ha permès l'anticipació en criteris d'afectació de circulació, de talls o de correccions en alguns punts.  

També a partir del dimarts 18 de juny la parada d'autobús torna a la seva ubicació definitiva al mateix carrer Llibertat.

La tercera i última fase d'obres de reurbanització del carrer Llibertat van començar el novembre de l'any passat i són les darreres de la intervenció integral del carrer iniciades l'abril de 2018.

 

 

 

Edicions locals