La 7a FITKAM es converteix en la més multitudinària

Es van vendre 2.500 entrades per als més de 20 espectacles celebrats

Cultura

Bicirc a la FITKAM
Bicirc a la FITKAM

Montmeló va ser aquest cap de setmana el punt de trobada del teatre infantil i juvenil a Catalunya amb la FITKAM.

Segons l’organització de l'esdeveniment, es van vendre més de 2.500 entrades i van acudir a la cita més de 3.000 persones. En la seva setena edició es va superar el 85% d’ocupació en les sales de l’Agrupa, la Sala Polivalent, l’espai de la plaça de Vila, el Casal de la Gent Gran i La Concòrdia, i per aquest motiu, Agustí Coll, director artístic del Festival, va remarcar que “el FITKAM s’ha consolidat després de 7 edicions” i va destacar “la confiança del públic en la programació”. Així mateix, des de l’Associació de Teatre Infantil i Familiar,  Kacu Mensi, i l’Ajuntament, es va valorar que 14 espectacles pengessin el cartell de "complets" abans de començar la funció.

L’organització també es va mostrar satisfeta pel fet que el festival és un punt de trobada per a “artistes i persones del món de la cultura" a Montmeló.

Durant dos dies, es van acollir 23 espectacles de circ, màgia, titelles o contacontes. Tot i això, com cada any, un dels grans reclams van ser les obres a l’aire lliure, als Jardins de la Torreta. 

Edicions locals