Montmeló viurà dos dies de teatre juvenil i infantil amb el FITKAM

Aquest any s'incorpora un nou espai de pagament a la plaça de la Vila on hi haurà quatre espectacles

Cultura

Espectacle 'El Monstre de Colors' de la companyia Tutatis
Espectacle 'El Monstre de Colors' de la companyia Tutatis

Montmeló

Tot està a punt per acollir aquest cap de setmana la 7a edició del FITKAM, festival infantil i juvenil de teatre, organitzat per l’Associació de Professionals del Teatre Infantil i Familiar, Kacu Mensi i l'Ajuntament.

Es representaran 23 funcions de gèneres diversos en 6 espais diferents del poble entre els quals enguany s'hi inclou un nou espai de pagament a la plaça de la Vila, on dissabte hi haurà BiCirc de la companyia Circ Xic i Amb p de pallasso de la Companyia Sabanni mentre que diumenge s’ha programat La Bella Tour de la Companyia Bella Tour i Ludus de la Companyia Jordi del Rio. La resta d’espais interiors i exteriors són els Jardins de la Torreta, la Sala de la Concòrdia, el Teatre de l’Agrupa i la Sala Polivalent. Així mateix en aquesta edició es torna a incorporar l’espai  del Casal de la Gent Gran, que és l’espai dedicat als infants de fins a 3 anys.

Segons afirmen des de l'organització, la novetat més destacada de 2019 serà que "per primer cop es representa a un festival l’espectacle El Monstre de Colors de la Companyia Tutatis, un espectacle de titelles, música i colors per fer viatjar els més menuts pel món de les emocions, una interpretació lleial de l’exitós conte de l’Anna Llenas". La funció tindrà lloc a l’acte de clausura del FITKAM, diumenge a les 18.30 h a la Sala Polivalent del centre cultural La Torreta.

Totes aquestes activitats són només una petita part de les més de 20 actuacions, les entrades de les quals es poden adquirir fins divendres a la pàgina web Entràpolis i durant el festival al punt d’Informació, ubicat a l’Ajuntament de Montmeló. El preu de l'entrada és de 3 € per als adults i 2,5 € per menors d’edat. Els infants de 0 a 3 anys tenen entrada gratuïta a tots els espectacles, sempre que no ocupin seient. Els espectacles itinerants i els programats en els espais exteriors tindran accés lliure, sense entrada.

Enguany, i com a novetat, hi ha l’opció de comprar un abonament de 6 entrades per espectacles diferents a 12 €.

Edicions locals