La participació a les eleccions municipals de Montmeló puja 2 punts

Fins a les 14 h ja han votat el 39,5% d'electors montmelonins, mentre que el 2015 a la mateixa hora ho havien fet el 37,09%

Política

La participació a les eleccions municipals de Montmeló puja 2 punts
La participació a les eleccions municipals de Montmeló puja 2 punts | Ajuntament de Montmeló

Aquest matí s'han constituït i obert tots els col·legis electorals de Montmeló amb absoluta normalitat, i a les 9 h començava la jornada electoral de les eleccions municipals i europees. Les primeres hores han transcorregut de manera tranquil·la i a partir del migdia l'afluència ha augmentat i ha estat més fluida. De fet, fins a les 14 h han votat un 39,5% d'electors per a les eleccions municipals, que representa 2.676 persones.

Aquesta xifra és lleugerament superior a la del 2015, amb un augment de més de 2 punts, ja que aleshores a les 14 h havien votat el 37,09% de montmelonins i montmelonines amb dret a vot.

Montmeló compta amb 5 col·legis electorals amb 9 meses i el cens total és de 6.773 persones amb dret a vot. I es presenten set partits diferents: PSC (Pere Rodríguez), Canviem Montmeló (Jordi Manils), ERC (Albert Monserrat), PP (Carlos Román), Dídac Santisteban (Junts per Montmeló), Fem Montmeló (Pep Benach) i Ciutadans (Xavier Meseguer).

 | Ajuntament de Montmeló

Pel que fa als comicis europeus, a les 14 h han votat el 38,47% d'electors, mentre que el 2014 a les 14 h ho havien fet el 28,12%.

A les 18 h informarem novament sobre la participació i una vegada tancades les urnes, informarem sobre els resultats finals.

Edicions locals