Eva Aguilar, número 3 de Fem Montmeló: 'No som gent de la política, som gent de carrer'

La candidatura independent es va presentar diumenge a les escales de davant de l'Estació Jove, a la llosa del tren

Política

Eva Aguilar, número 3 de Fem Montmeló: 'No som gent de la política, som gent de carrer'
Eva Aguilar, número 3 de Fem Montmeló: 'No som gent de la política, som gent de carrer' | Fem Montmeló

Les escales de davant de l'Estació Jove, a la llosa del tren, van acollir diumenge l'acte de presentació de la candidatura de Fem Montmeló per a les eleccions municipals. Va ser "un acte molt emotiu", diu Eva Aguilar, número 3 i portaveu de la formació independent, qui també afegeix que "no ens esperàvem tanta gent".

Amb la decisió de no organitzar la presentació en un espai tancat es buscava alguna cosa diferent que reflectís el tarannà de Fem Montmeló: "Va ser un encert fer-ho a fora, perquè nosaltres no som gent de la política, som gent de carrer". També va servir perquè molts veïns que passaven per la zona s'hi apropessin i poguessin resoldre alguns dubtes.

Sobre la presentació, Aguilar destaca "cadascú dels membres de la llista ens vam presentar a nosaltres mateixos. En Pep Benach (cap de llista) ja es va presentar fa uns mesos i és important que la població sàpiga qui en formem part". La portaveu explica que a la llista hi ha "perfils molt variats de gent, amb idees diferents. És igual a qui voti cadascú per a les generals i autonòmiques, tenim idees diferents, però l'eix en comú és Montmeló i volem el millor per a Montmeló".

D'altra banda, també es van explicar els 5 grans blocs que forma el seu programa electoral, amb idees i projectes sorgits a partir de les assemblees públiques que han anat fent els darrers mesos al municipi.

Es tracta de Fem un poble d’oportunitats –indústria, comerç, estudis, formació–, Fem un poble que es governa –un govern eficaç, transversal, transparent–; Fem un poble per les persones –civisme, seguretat, joventut, gent gran, esport, un poble inclusiu–, Fem un poble sostenible –urbanisme, habitatge, via pública, mobilitat, medi ambient, noves tecnologies i polítiques energètiques– i Fem un poble cohesionat i dinàmic –educació, cultura, entitats, festes i tradicions–.

 

 

Edicions locals