La candidatura d'ERC Montmeló aposta per 'mantenir l'esperit de poble i no créixer desmesuradament'

És una de les idees força del partit republicà, que també vol potenciar l'associacionisme al municipi

Política

La candidatura d'ERC Montmeló aposta per "mantenir l'esperit de poble i no créixer desmesuradament"
La candidatura d'ERC Montmeló aposta per "mantenir l'esperit de poble i no créixer desmesuradament" | ERC Montmeló

La Sala de la Concòrdia va acollir dissabte l'acte de presentació de la candidatura d'ERC Montmeló, en què es van donar a conèixer les 22 persones que formen part de la llista. "Gent variada, amb perfils diferents pel que fa a opinió, cultura i edat", explica el candidat, Albert Monserrat.

Això sí, tots comparteixen un mateix projecte de poble: "volem mantenir l'esperit de poble i no créixer desmesuradament". Així com el republicanisme i el fet de ser d'esquerres.

El partit es presenta enguany amb una llista molt renovada respecte de la del 2015, amb la candidatura més àmplia de la història del partit a Montmeló i amb molta gent que no és militant.

I entre els projectes que proposen, Monserrat destaca disposar de "més espais verds, invertir en els carrers i parc i potenciar les entitats". Pel que fa a aquest darrer punt, l'alcaldable considera que hi ha una "manca d'associacionisme" i que des de l'Ajuntament s'han de "donar eines per autofinançar les entitats". També aposta per "recuperar els Pastorets i les barraques". D'altra banda, considera que s'ha de treballar la participació dels joves, i tot plegat revertirà en menys incivisme: "Si sents teu el poble, el cuidaràs".

Per últim, Monserrat creu que s'ha d'acabar "el bipartidisme" que hi ha el consistori amb PSC i ICV-EUiA-E (Canviem Montmeló). I clou dient que la filosofia d'ERC és "que el poble parli i els polítics escoltin".

Edicions locals