Fem Montmeló presenta la seva candidatura davant l'estació jove

Serà diumenge a les 12 h en un acte a les escales de davant de l'estació, a la llosa del tren

Política

Fem Montmeló presenta la seva candidatura davant l'estació jove
Fem Montmeló presenta la seva candidatura davant l'estació jove | Fem Montmeló

Fem Montmeló presentarà diumenge al migdia (12 h) la seva candidatura en un acte que tindrà lloc a les escales de davant de l'estació jove, a la llosa del tren.

"Després de la feina feta a les diverses assemblees de treball obertes a tota la ciutadania, on hem ideat el pla d’acció 2019-2023 per Fem Montmeló, ha arribat l’hora de fer-lo públic", afirma la formació en un comunicat. I afegeixen que tenen "un projecte engrescador, un pla d’acció nascut de la participació ciutadana i un equip de persones plural, ampli i transversal seguint la filosofia del nostre ideari".

A més del programa, Fem Montmeló també presentarà les persones de la candidatura, encapçalats per Pep Benach, i seguits per Silvia Guerrero, Eva Aguilar, Ismael Jimenez i Luis Maria Roig en les cinc primeres posicions de la llista.

Tot plegat es tracta d'una "formació només d’àmbit municipal, creada per veïnes i veïns del poble, amb l’únic objectiu de treballar per Montmeló, des de Montmeló, amb participació ciutadana, de manera transparent i en positiu", clouen.

Edicions locals