Xavier Meseguer, candidat de Ciutadans, 'preparat per oferir una alternativa política sòlida i guanyadora'

Algunes de les seves propostes són "estudiar plans per descongestionar el trànsit durant les hores punta dels dies feiners" o "implementar un pla de mobilitat sostenible"

Política

Xavier Meseguer, candidat de Ciutadans, 'preparat per oferir una alternativa política sòlida i guanyadora'
Xavier Meseguer, candidat de Ciutadans, 'preparat per oferir una alternativa política sòlida i guanyadora' | Ciutadans Montmeló

Xavier Meseguer serà l'alcaldable de Ciutadans a Montmeló, i es presenta amb el convenciment que "compta amb un equip compromès amb el projecte i preparat per oferir una alternativa política sòlida i guanyadora".

Entre les seves propostes hi ha "estudiar plans per descongestionar el trànsit durant les hores punta dels dies feiners" o "implementar un pla de mobilitat sostenible que respecti el medi ambient i incentivi l'ús del transport públic i de vehicles ecològics". El candidat de la formació taronja també diu que treballarà per "buscar fórmules per ampliar el nombre d'habitatges de protecció oficial, per ajudar a les persones en risc d'exclusió social".

"Apostar per la reordenació de les diferents zones d'aparcament públic, especialment en les àrees del centre i de l'estació de tren", és un altre punt del programa de Ciutadans al municipi, així com "implementar programes de formació dirigits als col·lectius més vulnerables del municipi, com són els més joves i els majors de 50 anys".

D'altra banda, Meseguer proposa “l'aplicació del big data per optimitzar la recollida d'escombraries al municipi" i “dotar la policia de millors recursos materials per prevenir robatoris i actes vandàlics”.

Un passeig de la fama al Circuit

El Circuit de Montmeló, que ocupa un gran espai al municipi, també ocupa un espai important entre les propostes de Ciutadans a Montmeló. D'una banda, el partit vol construir un "passeig de la fama que reti homenatge als esportistes més importants de la història del motor".

Tot plegat formaria part d'un pla que cercaria "atraure més aficionats durant tot l'any, dinamitzant el comerç local". D'aquesta manera, Meseguer està convençut de "promoure l'obertura de nous hotels per augmentar l'oferta, no només per acollir els aficionats durant les competicions vinculades al motor, sinó també al turista de negocis que visita la comarca".

Edicions locals