Humor i màgia a Montmeló amb el Mag Lari

L'espectacle començarà a les 18 h a la Sala Polivalent

Cultura

El mag més famós
El mag més famós | Mag Lari

Montmeló

Tot està a punt perquè la Sala Polivalent de Montmeló visqui, diumenge a les 18 h, una tarda de màgia amb el mag català més famós del moment i el seu espectacle Una nit amb el mag Lari. L'il·lusionista farà vibrar el públic amb un xou carregat de sorpreses, humor i il·lusions d'allò més variades.

Tot i que poques persones ho saben, aquest mag –que té el nom real de Josep Maria Lari Viaplana i que en la darrera edició dels premis Gaudí del cinema va exercir com a mestre de cerimònies– es va llicenciar en filologia catalana. Amb tot, mai va exercir com a especialista de la llengua, perquè el 1994 va començar a treballar com a mag, després que el seu pare li regalés un llibre de Juan Tamariz per Sant Jordi.

L'any 1995 va guanyar el primer premi nacional de màgia còmica, la qual cosa el va portar a actuar a França, Suïssa, Portugal i el Japó. Més tard, l'any 2002 va guanyar el premi al millor espectacle de sala de la Fira de Teatre de Tàrrega.

"Després de més de 25 anys fent funcions per tot arreu, m'adono que la meva vida és una gira constant i, en el fons, el que més m'agrada és estar als escenaris, com més diversos millor, coneixent gent i llocs diferents, fent el que se'm dóna millor: il·lusionar i fer riure", explica el Mag Lari. "Aquesta nit és una nit de festa per a mi, perquè la passaré amb vosaltres, una nit màgica", afegeix.

Les entrades tenen un preu de 12 euros i descomptes de 3 euros per als socis de la Biblioteca la Grua, i de 5 per als jubilats i menors d'edat.

Sens dubte, una ocasió immillorable per poder presenciar el xou d'aquest mag que ja porta més d'una quinzena d'espectacles a l'esquena i que, a més, de publicar llibres, ha aparegut en nombrosos programes de televisió.

Edicions locals