Arrenca un nou procés participatiu a Montmeló per decidir en què invertir 150.000 euros

Es podran enviar propostes des del 29 d'abril al 20 de maig

Societat

| Ajuntament de Montmeló

Dilluns 29 d'abril es posarà en marxa un nou procés participatiu a Montmeló, en aquest cas per decidir en quins projectes o actuacions invertir 150.000 euros del pressupost del 2019.

Mitjançant la plataforma Decidim Montmeló es vehicularà tot aquest procés, en el qual podran participar els montmelonins i les montmelonines majors de 16 anys.

Així que a partir de dilluns i fins al 20 de maig es podran enviar les propostes al web decidim-montmelo.diba.cat o presencialment en uns formularis a l'OAC, la Torreta i el Casal de la Gent Gran. I no serà fins a principis del mes de juny quan els ciutadans puguin votar aquests projectes. Està previst que l’execució de les inversions guanyadores acabi l’any 2020.

Característiques de les propostes

Les condicions bàsiques que hauran de complir les propostes són: que siguin concretes i valorables econòmicament; que tinguin un abast de poble i generin un impacte al conjunt del territori municipal; que donin una resposta a una necessitat concreta; que facin referència a àmbits i temes de competència municipal i siguin coherents amb els valors i plans municipals aprovats; que siguin realitzables tècnicament i el màxim de viables econòmicament, respectant el marc jurídic i legal existent; i que es considerin una inversió amb una durada d’execució limitada.

A més, cada idea haurà de constar d'una breu descripció explicant les necessitats a les que vol respondre i qui són els destinataris de la proposta. I es podran fer un total de 2 propostes per persona (en el cas de presentar-ne més de 2 només es consideraran vàlides les 2 primeres publicacions). Per altra banda, si alguna proposta és ofensiva o discriminatòria podrà ser denunciada pels usuaris de la plataforma o pel propi Ajuntament, que es reserva el dret de retirar-la.

Edicions locals