El Sant Jordi de Montmeló a la plaça de la Vila

Lluís-Anton Baulenas donarà el tret de sortida la tarda del dia abans amb un recital en homenatge a Joan Brossa

Cultura

Rosa de Sant Jordi
Rosa de Sant Jordi

Montmeló

El Sant Jordi montmeloní començarà dilluns. Serà amb un recital poètico-musical a partir de textos de Joan Brossa de la mà de l'escriptor, traductor i crític literari Lluís-Anton Baulenas a la Biblioteca Municipal. Amb tot, el dia fort serà l'endemà a la plaça de la Vila amb les tradicionals paradetes de roses i llibres.

De 17 a 19.30 h al mateix espai es duran a terme tres tallers. El primer a càrrec del CIJ Esplaia't, el segon, impartit pel Museu Municipal de Montmeló, serà un taller de roses inspirades en un vitrall de l'església de Sant Maria, i el tercer un taller de banderins de Sant Jordi patrocinat per Corbion.

A la mateixa plaça, durant tota la tarda, de 17 a 20 h es disposarà un espai de jocs de fusta per a la canalla, i a les 18 h es realitzarà una ballada de gitanes, a càrrec de la Colla infantil de Montmeló.

La diada es traslladarà a la Sala de la Concòrdia a les 19 h amb la presentació del llibre Montmeló: noves imatges de la seva història, escrit pel Centre d'Estudis de Montmeló. Sant Jordi acabarà a les 20 h amb el concert a la mateixa sala de la Coral del Casal de Gent Gran.

El divendres 25 d'abril, es farà entrega dels premis del 18è concurs de punts de llibres a la Biblioteca Municipal  La Grua a les 17.45 h i el dissabte a les 18 h les entitats del municipi duran a terme una ofrena floral per Sant Jordi a l'església de Santa Maria.

Edicions locals