Adif acaba el projecte de la 2a fase d'urbanització de la llosa

L'alcalde es reunia dilluns amb la presidenta d'ADIF a Madrid

Societat

L'alcalde Pere Rodríguez amb Isabel Pardo i Antoni Guil
L'alcalde Pere Rodríguez amb Isabel Pardo i Antoni Guil | Ajuntament de Montmeló

L'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif) ha comunicat a l'Ajuntament de Montmeló que ja s'ha enllestit el projecte de la 2a fase d'urbanització de la llosa del soterrament.

Ho feia en el marc d'una trobada que l'alcalde de Montmeló, Pere Rodríguez, mantenia dilluns amb la presidenta d'Adif, Isabel Pardo, a les seves oficines de Madrid.

En aquesta reunió, en la qual l'alcalde va estar acompanyat del seu predecessor, l'Antoni Guil, pardo va informar de primera mà que el projecte de la 2a fase d'urbanització de la llosa del soterrament (entre els carrers Pompeu Fabra i el final de la llosa en sentit Nord) ja està finalitzat i que es troba en fase de tramitació i aprovació per part del Comitè Tècnic de l'ens. La seva intenció és disposar del projecte aprovat definitivament dins del mes vinent.

Així mateix, es van tractar diferents aspectes d'un nou conveni a signar entre l'Ajuntament i Adif per tal de desenvolupar el sector urbanístic de la llosa del soterrament, que donarà continuïtat a l'Addenda al Protocol signada l'any 2010.  

Edicions locals