Els exalcaldes Antoni Guil i Román Ruiz, a la llista electoral del PSC de Montmeló

Seran als números 13 i 23, respectivament, donant suport a la candidatura encapçalada per Pere Rodríguez

Política

Els exalcaldes Antoni Guil i Román Ruiz, a la llista electoral del PSC de Montmeló
Els exalcaldes Antoni Guil i Román Ruiz, a la llista electoral del PSC de Montmeló | S.C.

La Sala de la Concòrdia de Montmeló va acollir divendres a la tarda la presentació de la llista electoral del PSC de cara a les municipals del pròxim 26 de maig. Es tracta d'una llista cremallera formada per 23 persones i una "llista de luxe", segons va definir el candidat, Pere Rodríguez. La llista compta amb el suport dels exalcaldes Antoni Guil i Román Ruiz, als números 13 i 23 respectivament. "Cap altra llista aporta aquesta experiència i aquesta capacitat demostrada", va assegurar Rodríguez.

L'alcaldable també va explicar que la llista inclou "una part molt important de renovació, de persones que fins ara no havien format part de cap llista o que no tenen experiència en política, i de persones amb moltíssima experiència i veterania".

Joventut i experiència, per tant, són dos conceptes que definirien aquesta llista que segons Rodríguez és "una imatge molt fidel de Montmeló. Crec que som la llista que més s'assembla al Montmeló real". També va assenyalar que "molta gent s'adona que el nostre projecte és el que ha transformat Montmeló al llarg dels anys", i per això "estan disposats a involucrar-se en el projecte".

L'alcalde i alcaldable, Pere Rodríguez, va cloure asseverant que "partim d'una experiència molt positiva, que ha esdevingut el poble en un Montmeló molt renovat" i per això "estem en les millors condicions per projectar-nos al futur".

La llista del partit la formen: Pere Rodriguez, Ariadna Ojeda, Lluis Esteban, Mar Hernandez, Sito Jimenez, Marta Ibañez, Imanol Martin, Lourdes Murillo, Alex Peña, Aroa Flores, Fernando Cornejo, Ana Hernandez i Antoni Guil, com a titulars; i Amanda Gonzalez, Andrés Montes, Salud Cornejo, José Antonio Garcia, Georgina Sanchez-Nacher, Jordi Puigros, Mercedes Ballesteros, Jonatan Martinez, Carme Palacios i Román Ruiz, com a suplents.

"O avancem amb els socialistes o retrocedim 40 anys"

En l'acte també hi va participar Salvador Illa, Secretari d'Organització del PSC, tant per donar suport a la candidatura montmelonina de cara a les municipals, com per sumar adeptes per a les generals i europees. Tot plegat ho veu com una final a doble partit: "A l'anada hi ha les generals, el 28 d'abril. I a la tornada, les municipals i les europees, el 26 de maig". "Ens presentem amb amb tranquil·litat i amb el cap ben alt", va assegurar.

Sobre el partit d'anada, les generals, Illa va ser rotund: "O avancem amb els socialistes, o retrocedim 40 anys". Pel que fa a la resta de partits, va dir que "no hi ha tres dretes, hi ha una única dreta amb tres sigles diferents (PP, VOX, i Cs)"; va recordar que "ERC i PDeCAT van fer pinça amb Cs i PP per evitar la tramitació dels pressupostos generals, els millors dels últims anys, en especial per a Catalnya"; i va dir que "votar a Podemos, és no saber ben bé a qui es vota".

I al partit de tornada també es va referir. Pel que fa a les europees, va dir que es veurà "fins quin punt els populismes, aquells que proposen solucions fàcils a problemes complexos, guanyen pes", o si en canvi en guanyen més "els que som més partidaris de tocar de peus a terra".

I sobre les municipals, va explicar que allà on es presenten els socialistes ho fan amb quatre punts garantistes: "estabilitat, convivència, polítiques socials perquè ningú quedi enrere, i defensar el municipi per sobre de tot, fins i tot per sobre dels interessos partidistes".

En aquest sentit, va dir que la gestió del PSC de Montmeló en aquests anys ha estat "de matrícula d'honor". "Amb molt de gust dono suport a un equip d'homes i dones que plantegen un projecte que és garantia per seguir avançant a Montmeló", va afegir. I va apuntar que el PSC "és la garantia perquè Montmeló segueixi avançant".

Edicions locals