Les piscines de Montmeló obriran tres nits per setmana aquest estiu

Seran les nits de dijous, divendres i dissabtes de 20 h a 0.30 h

Societat

Les piscines de Montmeló obriran tres nits per setmana aquest estiu
Les piscines de Montmeló obriran tres nits per setmana aquest estiu | Ajuntament de Montmeló

El ple municipal de Montmeló va aprovar dimarts de la setmana passada una nova tarifa de servei de piscines per a enguany, que inclou l'obertura de la piscina les nits dels dijous, divendres i dissabtes de cada setmana (de 20 h a 0.30 h).

Les piscines municipals són un dels llocs d'interès i trobada durant els mesos d'estiu de diferents públics: infants i joves del Casal d'Estiu, així com grups familiars i d'amics. I amb aquesta ampliació horària es busca atreure un públic més ampli que per qüestions laborals no pot gaudir de les piscines durant el dia.

Encara està per definir quan s'obriran les piscines en aquesta temporada, però la voluntat de l'Ajuntament és obrir el dia 20 de juny. No se sabran ni les dates d'obertura ni de tancament definitives fins que s’hagi tancat la licitació del servei de socorristes.

El portaveu de Canviem Montmeló va demanar al govern municipal en el ple que s'ampliï el període de la piscina –que obri alguna setmana abans i tanqui alguna setmana més tard. També va instar a "fer com ja han fet altres ajuntaments, que s'obri la piscina gratuïtament en onades de calor".

La regidora d'Esports, Ariadna Ojeda, va dir que "l'obrirem abans que altres anys, però no obrirem la primera setmana de juny perquè no podem assumir els costs".

Manils va respondre dient que "es podria obrir com a mínim a les tardes durant les primeres setmanes".

Edicions locals