Arrenca l'enderroc de la nau de la brigada municipal per construir 39 habitatges socials

La brigada passarà al carrer Font del Créixens

Societat

Arrenca l'enderroc de la nau de la brigada municipal per construir 39 habitatges socials
Arrenca l'enderroc de la nau de la brigada municipal per construir 39 habitatges socials | Ajuntament de Montmeló

Dimecres van arrencar les obres de demolició de l’actual nau de la brigada municipal d’obres i manteniment, situada en el carrer Primer de Maig. Les obres estan promogudes per l’empresa Llar Unió i s’executen en compliment del conveni signat entre la empresa i l’Ajuntament per construir en aquest terreny una promoció de 39 habitatges de protecció oficial.

La nau ocupa el terreny on s’han de construir els habitatges i s’ha de fer la nova urbanització de la plaça pública que els envolta d’acord les previsions del POUM i el Pla de Millora.

Es preveu que les obres d’enderroc es facin en el termini d’un mes i a continuació s’iniciaran els treballs de la construcció de la nova edificació de 39 habitatges de protecció oficial.

Aquest març també s’han iniciat les obres de construcció de la nova nau de la brigada en l’edificació situada al carrer Font del Créixens que s’estan executant per la empresa Eutocatalana i estan finançades pel conveni signat amb la empresa Llar Unió. Es preveu la seva finalització i posada en servei en un termini de dos mesos.

Edicions locals