Guillem Albà porta el seu clown salvatge a la Sala Polivalent de Montmeló

L'espectacle vol ser una reflexió sobre la pressa en la qualviu instal·lada la nostra societat

Cultura

Guillem Albà a Calma!
Guillem Albà a Calma!

Montmeló

Guillem Albà es planta sol sobre l'escenari amb pocs elements escènics per fer reflexionar a l'espectador. Aquesta és la proposta teatral del sisè treball de l'artista que ha estat titulada com Calma!, i que es pregunta si realment vivim com volem viure, fem realment allò que volem fer i som que volem ser.

"Clown salvatge, poètica visual, i un missatge optimista i vital que esdevé catàrtic", és el que es pot trobar en aquesta obra que es representarà a les 20 h del dissabte a la Sala Polivalent de Montmeló. L'entrada general té un preu de 12 euros, 9 amb el carnet jove o de la Biblioteca La Grua o 7 per a jubilats i menors d'edat.

Segons el defineixen els organitzadors, Calma! és un "artefacte construït a partir de múltiples llenguatges escènics: clown, titelles, ombres, gest, música per explicar sense paraules un fet tan complex i, a la vegada, tan quotidià com és la pressa. Aquest 'corre tothora' en què viu instal·lada la nostra societat".

Per la seva banda Albà recull en aquest espectacle de teatre amb material completament nou i inèdit el color més poètic d'altres obres pròpies com Pluja o Trau i la bogeria més desenfrenada i festiva del pallasso de Marabunta.

Edicions locals