Canviem Montmeló presenta una candidatura molt renovada i feminitzada

Jordi Manils encapçala una llista de Canviem Montmeló “preparada per governar”

Política

Canviem Montmeló presenta una candidatura molt renovada i feminitzada
Canviem Montmeló presenta una candidatura molt renovada i feminitzada | Ferran Figueras

MontmelóFerran Figueras


La sala de la Concòrdia de l’Ajuntament de Montmeló va acollir diumenge la presentació de la llista completa de les persones que acompanyaran a Manils a la candidatura de Canviem Montmeló. Una candidatura amb majoria de dones, molt diversa i molt renovada, i que compta amb un grup gent nova que no s’ha presentat mai a unes eleccions.
 

Un total de 13 dones i 10 homes, el màxim que permet la llei, formaran la llista de Canviem Montmeló, el nou format amb què es presenta ICV-EUiA amb Podem i Voluntariat pel canvi , una candidatura on “hi cap moltíssima gent”, destacava Manils. Que “neix amb dues premisses, volem un poble d’esquerres, un Montmeló progressista, i un canvi real a l’Ajuntament de Montmeló” afegia.

Alhora remarcava que “no és un projecte contra cap altre partit, no és un projecte contra cap altra persona, el nostre projecte vol sumar les voluntats de centenars de montmelonins i montmelonines que creiem que 36 anys de govern del mateix partit són suficients i creiem que cal un canvi immediatament”.

Els noms que acompanyaran Jordi Manils a la llista són: Marcel Comas, Mari Cruz Ramal, Alba Serrano, Samantha Angullo, Marco Marmol, Antonio Segura, José Antonio Sánchez, Eva Toro, Vanessa Gàmiz, Patricia Garcia, Sílvia Matamoros, Indalecio Salas, Mari Cortés, Mari Carmen Pipó, Xavier Nozal, Estefanía Navarro, Miguel Ángel Izquierdo, Eva Florido, Xavier Cantos, Marta Macías, Ana Maria Moreno i tancant la llista Juan Vinuesa, que ha estat regidor durant 14 anys i de manera honorífica li donen aquest lloc.

Una candidatura, que Manils destaca com “diversa, plural i representativa del que és el nostre poble, hi ha persones d’orígens diferents, nascudes a Montmeló o vingudes després, que hi van estudiar, de totes les edats, coneixedores de sectors com l’esport, l’educació, la salut i l’urbanisme”. Unes persones, afegia Manils “preparades per governar”. Va destacar a més que les últimes eleccions municipals es van quedar a les portes d’un canvi al municipi, “estem sobradament preparats, el nostre projecte ha madurat per governar el nostre poble, creiem que ara si tenim la capacitat de canviar Montmeló.

 

Presentació programa electoral

Un cop presentada la llista, en un parell de setmanes presentaran el programa electoral, que ha estat elaborat amb un procés participatiu amb diferents etapes. Cal primer que l’aprovi una assemblea i llavors poder presentar-lo.

Alguns dels temes dels quals s’hi donarà importància, i que Manis hi va fer referència durant la presentació de la candidatura, van ser la situació de l’habitatge a Montmeló, les negociacions amb el circuit, la convivència, la neteja dels barris o l’aposta per una modernització de la vila. En aquest sentit Manils remarcava la importància “d’un govern municipal que pensi que passarà amb la següent generació de montmelonins i montmelonines, quines són les apostes de futur, si volem un poble ecològicament sostenible i que aposti per l’energia i l’eficiència”.

Edicions locals