Quatre webs municipals del Baix Vallès reben el Segell Infoparticipa

Es tracta dels portals dels ajuntaments de Mollet, la Llagosta, Montmeló i Martorelles

Societat

Foto de família amb els representants dels ajuntaments premiats
Foto de família amb els representants dels ajuntaments premiats | UAB

Mollet, la Llagosta, Montmeló i Martorelles són els quatre municipis baixvallesans que van recollir dimecres a la tarda el Segell Infoparticipa, que reconeix les bones pràctiques i la transparència dels webs de les administracions locals.

A partir dels 52 indicadors establerts pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB (LPCCP) partint de la Llei de Transparència, el Segell Infoparticipa s’atorga a les poblacions que obtenen més indicadors positius.

En total s'han premiat 32 ajuntaments dels 947 que hi ha a Catalunya i Mollet ha estat distingit amb la puntuació màxima (100%), Martorelles amb un 92,31%, i la Llagosta i Montmeló amb un 90,38%. Pel que fa als municipis del Baix Vallès que no han rebut el distintiu, Parets i Montornès han assolit un 50% dels indicadors, Sant Fost un 40,38% i Santa Maria de Martorelles un 25%.

L’acte de lliurament va tenir lloc a la sala d’actes del Rectorat de la UAB amb la intervenció, entre altres, de la rectora de la UAB, Margarita Arboix, la professora de periodisme i directora del LPCCP Amparo Moreno, i el secretari de Transparència i Govern Obert de la Generalitat, Jordi Foz.

Edicions locals