El Circuit dóna 1.000 quilos d'aliments al menjador d'El Xiprer

L'equipament els va recollir dels sobrants dels F1 Test Days

Societat

El Circuit dóna 1.000 quilos d'aliments al menjador d'El Xiprer
El Circuit dóna 1.000 quilos d'aliments al menjador d'El Xiprer

El Circuit de Barcelona-Catalunya va recollir més de 1.000 quilos d’aliments durant els F1 Test Days i els ha donat al banc d'aliments d'El Xiprer, per a les persones més desfavorides. Aquesta iniciativa pretén seguir amb la campanya No Food Waste del traçat català, la qual lluita per evitar el malbaratament d’aliments.

Amb vuit dies d’activitat a pista, els equips del FIA Formula One Championship han estat instal·lats al pàdoc del Circuit durant més de dues setmanes. Cadascun d’ells ha generat un volum elevat d’aliments no consumits i productes sobrants. El traçat català ha tornat a donar destí a aquests aliments que normalment són malbaratats per no haver estat consumits en finalitzar un esdeveniment: verdura, fruita, carn i peix congelats, pasta, begudes, etc.
 
Tots els equips han participat en la iniciativa, així com Pirelli, el subministrador de pneumàtics del campionat, i la mateixa Federació Internacional d’Automobilisme (FIA). La suma de totes aquestes forces conflueix en una donació d’aliments de gran volum que, any rere any, va en augment.

Edicions locals