Crispació a Montmeló per unes baralles entre ocupes

Hi van treballar conjuntament la Policia Local i els Mossos d'Esquadra

Societat

| Ajuntament de Montmeló

Dimecres 27 de febrer es van produir una sèrie d'incidents a Montmeló que van tenir continuïtat els dos dies següents, segons ha informat l'Ajuntament. Es tracta d'unes baralles al carrer entre membres de dues famílies que viuen en dos habitatges ocupats al centre.

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra van actuar conjuntament en els incidents. Des de la policia catalana han informat que "treballem coordinadament amb la Policia Local i alcaldia" i que "farem reunions periòdiques amb els veïns i una atenció personalitzada per mediar en el conflicte".

En aquest sentit, els tres grups polítics del consistori van fer un comunicat conjunt en el qual deien: "Volem transmetre a la nostra ciutadania que resti tranquil·la i que en cap cas està en perill ni qüestionada la pacífica convivència a Montmeló, així com la seguretat de tots i cadascun dels veïns i veïnes del municipi".

En la mateixa línia, l'alcalde, Pere Rodríguez, assegura que "l'objectiu és tranquil·litzar la població" i afirma que "qui ha d'actuar, els jutjats i els cossos de seguretat, ho estan fent".

En el cas del jutjat, fent referència a què "ja s'ha ordenat la desocupació de les dues cases: per a una de les cases ja hi ha data fixada i per a l'altra esperem que sigui al més aviat possible".

Edicions locals