'Mulïer', l'espectacle sobre xanques guardonat amb dos premis Max, a Montmeló

L'obra és una exploració de la identitat femenina i un homenatge a les dones que han lluitat contra l'opressió

Cultura

Mulïer
Mulïer | Aj. Montmeló

Montmeló

Cinc dones, dansa sobre xanques, emocions i poesia visual. Així és com es defineix Mulïer, un espectacle de la companyia Maduixa Teatre que va ser guardonat amb el premi Max al millor espectacle de carrer i a la millor composició musical 2017 i que aquest dissabte arriba a la Sala Polivalent de Montmeló a les 20 h.

Les entrades es poden obtenir per un preu de 12 euros a la web www.tictatiquet.com o a la taquilla de la sala una hora abans que comenci la funció. A més, hi ha descomptes amb el Carnet Jove i amb el carnet d'usuaris de la Biblioteca la Grua i per a jubilats i menors de 18 anys.

Segons defineixen els organitzadors, l'obra és "una exploració de la identitat femenina en forma d'espectacle de dansa sobre xanques, interpretat per cinc ballarines de la companyia Maduixa Teatre que investiguen els límits físics amb la dansa i l'equilibri, el moviment i la poesia o la força i les emocions".

Així mateix, conclouen, es tracta d'un "homenatge a totes les dones que durant segles i segles d'opressió han lluitat i segueixen lluitant per mantenir viu el jo salvatge, i que reclamen el seu dret de ballar i córrer lliurement pels carrers i les places de la nostra societat".


 

Edicions locals