El camp de futbol de Montmeló estrenarà nova gespa al setembre, un any més tard del que estava previst

Diverses impugnacions entre empreses han fet reiniciar dues vegades el procés de licitació i, per això, l'actuació no serà una realitat fins a l'estiu

Esports

El camp de futbol de Montmeló estrenarà nova gespa al setembre, un any més tard del que estava previst
El camp de futbol de Montmeló estrenarà nova gespa al setembre, un any més tard del que estava previst | Ajuntament de Montmeló

El camp de futbol de Montmeló gaudirà a partir del mes de setembre d'una gespa nova "de molt alta qualitat i amb unes prestacions que es troben molt per sobre de la mitjana de gespes artificials", segons apunta l'Ajuntament. Tanmateix, arribarà just un any més tard del que estava previst.

Top Consulting Esportiu, S.L. U va lliurar el març de 2018 la redacció del projecte tècnic de la renovació de la gespa artificial del Camp de Futbol Municipal de Montmeló, que posteriorment va aprovar la Junta de Govern Local. La intenció era portar a terme les actuacions durant els mesos de juliol i agost per tal de no afectar l'activitat esportiva.

La licitació engegada el maig de 2018, però, ha sofert alguns entrebancs –diverses impugnacions entre empreses– que han fet que s'hagi hagut de reiniciar el procediment de licitació dues vegades. Ara ja sí, la licitació ha estat adjudicada. Ha estat a Caixabank Equipment Finance, SAU per un import de 245.274,59 euros.

Juntament amb el canvi de gespa i d'il·luminació, també s'aprofitarà per fer uns canvis en la instal·lació del bar de camp de futbol, per millorar-ne les prestacions i adequar-lo a la normativa vigent.

L'Ajuntament esperarà fins a l'estiu

La intenció de l'Ajuntament de Montmeló era procedir a la instal·lació de la gespa de manera immediata, durant els mesos de març i abril, però s'ha apostat juntament amb el Club de Futbol per postposar-ho al mes de juliol.

"Tot i que podríem disposar d'espais d'entrenament i competició als municipis veïns de Parets del Vallès, Mollet del Vallès i Montornès del Vallès, donada la bona marxa de la competició i els bons resultats del primer equip, a petició del club i després de valorar totes les possibilitats, s'ha estimat que el més raonable és dur a terme el canvi de gespa i de sistema d'il·luminació el pròxim mes de juliol, un cop finalitzada la temporada". D'aquesta manera, el canvi de gespa no afectarà als entrenaments ni competicions ni d'aquesta temporada ni de la següent.

Edicions locals