Pere Rodríguez serà per primera vegada l'alcaldable del PSC de Montmeló

L'actual alcalde es va presentar divendres a la Sala de la Concòrdia amb l'objectiu de revalidar l'alcaldia

Política

Pere Rodríguez serà per primera vegada el candidat del PSC de Montmeló per a les eleccions municipals
Pere Rodríguez serà per primera vegada el candidat del PSC de Montmeló per a les eleccions municipals | PSC Montmeló

La Sala de la Concòrdia va acollir divendres l'acte de presentació del candidat del PSC de Montmeló per a les eleccions municipals. Pere Rodríguez, l'actual alcalde des que el passat juliol heretés el càrrec d'Antoni Guil, entoma les seves primeres eleccions com a cap de llista.

Rodríguez afirma que el canvi d'alcalde a l'estiu ja estava pensat "perquè la persona que fos candidata a les eleccions del 2019 tingués temps per preparar-se, per donar-se a conèixer i per entomar el dia a dia de l'ajuntament".

Després d'aquests mesos d'alcalde –i de dues dècades com a regidor; hi va entrar el 1999–, el candidat socialista de Montmeló explica que el partit ofereix a la ciutadania "la solidesa d'un projecte que ve de lluny i que va més lluny encara, i la capacitat i l'experiència d'haver gestionat aquest ajuntament i d'haver tirat els projectes endavant". "Som un govern solvent, que resol els problemes i que podem demostrar-ho amb la transformació de Montmeló al llarg dels últims 30 anys", hi afegeix.

De cara a les eleccions, l'objectiu és clar: revalidar l'alcaldia. "Això esperem, si els ciutadans de Montmeló ho volen", comenta. "Crec que tothom té molt clar que en unes eleccions autonòmiques o generals es vota més un projecte global de país. Però en el cas de les municipals, busques aquella gent que es preocupa pels teus problemes més immediats i que dóna solucions al municipi, i el PSC de Montmeló, des de fa molts i molts anys, hem demostrat que som gent solvent, gent de confiança i gent capaç d'entomar els reptes més importants del municipi i de tirar-los endavant", clou l'actual alcalde i alcaldable del PSC de Montmeló.

En l'acte de divendres –en el qual es va omplir la sala– hi van assistir els exalcaldes Antoni Guil i Roman Ruiz, el primer secretari del PSC del Vallès Oriental, Jonatan Martínez, i la resta de regidors, així com membres d'altres candidatures i exregidors, entre d'altres.

Edicions locals