Pimkie presenta un ERO per acomiadar 89 treballadors, 11 dels quals són de les oficines de Montmeló

La seu es troba al carrer de Can Cabanyes i els afectats seran de diferents àmbits com recursos humans, serveis, serveis jurídics, comptabilitat o manteniment

Economia

Pimkie presenta un ERO per acomiadar 89 treballadors, 11 dels quals són de la planta de Montmeló
Pimkie presenta un ERO per acomiadar 89 treballadors, 11 dels quals són de la planta de Montmeló | Google Maps

L'empresa de moda Pimkie ha presentat un expedient de regulació d'ocupació per acomiadar 89 treballadors i treballadores arreu de l'estat (78 de botigues i 11 d’oficines), "al·legant suposades causes econòmiques, organitzatives i productives", segons apunta UGT. Entre els afectats, els 11 que es preveu acomiadar d'oficines corresponen a la seu montmelonina –al carrer de Can Cabanyes– i són de diversos àmbits: recursos humans, serveis, serveis jurídics, comptabilitat o manteniment.

Dimarts es va iniciar el període de consultes de l'ERO amb la constitució de la mesa negociadora i la propera reunió tindrà lloc dilluns 11 de febrer, on UGT assegura que demanarà "la documentació necessària per verificar les causes al·legades per l'empresa per presentar l'ERO".

La resta d'afectats corresponen a 17 botigues d'Espanya: 4 a Andalusia, 1 a Aragó, 1 a Astúries, 2 a Cantàbria, 1 a Castella-Lleó, 2 a Catalunya, 2 a Madrid, 1 a Galícia, 1 a Melilla i 2 al País Basc.

Edicions locals