Ja hi ha wifi gratuït al centre de Montmeló

De moment es pot fer utilitzar des de la plaça de la Vila fins a la plaça Gran, incloent l’inici del carrer Major, però es preveu ampliar el servei

Societat

Ja hi ha wifi gratuït al centre de Montmeló
Ja hi ha wifi gratuït al centre de Montmeló

Per cap d'any es va inaugurar el servei de wifi gratuït al centre de Montmeló. Concretament abasta des de la plaça de la Vila fins a la plaça Gran, i també inclou l’inici del carrer Major.

Per connectar-se, només cal buscar la wifi d’accés lliure de Netllar –l'operadora que ofereix el servei, en col·laboració amb l'Ajuntament– i facilitar una direcció de correu electrònic, i té una durada ininterrompuda de 3 hores. En passar aquest temps, cal tornar-se a connectar.

L’objectiu del consistori montmeloní és habilitar pròximament una segona fase de zona wifi gratuïta que comprendria el tram que va des de la Plaça de la Quintana fins a completar tot el carrer Major. També arribaria aquest servei al pavelló poliesportiu i al seu entorn. A més, l’Ajuntament ha demanat la subvenció europea wifi 4 you que permetria una xarxa wifi gratuïta des de l’estació de tren fins a la sortida del poble.

Edicions locals