El pavelló de Montmeló s'omple d'activitats per als infants i els joves

També s'ubicarà un Park Jove a l'Estació

Cultura

El pavelló de Montmeló s'omple d'activitats per als infants i els joves
El pavelló de Montmeló s'omple d'activitats per als infants i els joves | Ajuntament de Montmeló

Des del dijous 27 fins al diumenge 30, el pavelló municipal acollirà la 26a edició del Parc de Nadal, amb activitats per a infants i joves. Hi haurà un rocòdrom i una tirolina, es faran diversos tallers, es maquillarà els participants que ho vulguin, guardaran un racó per fer una hora del conte i els infants i joves també podran gaudir amb jocs fets amb material reciclat, entre d'altres. Serà de 16 h a 20 h.

Els mateixos dies, però de 17 h a 21 h, a l'Estació Jove –antiga estació de tren– s'obrirà el Park Jove, amb activitats per a joves a partir de primer d'ESO. A més es demana als joves que proposin noves activitats per a l'espai.

Pessebre vivent de la gent gran

Per altra banda, dissabte el Museu Municipal organitzarà un taller de nadales al matí (12 h), i el grup de Teatre i la Coral del Casal de la Gent Gran organitzaran dos passis de la representació del Pessebre Vivent (17.30 h i 18.30 h).

Per últim, diumenge (18 h), L'Agrupa organitza el Concert de Nadal a l'església de Santa Maria, amb la Coral de Montmeló, Viviana Salisi al piano i Mercè Bertran a la direcció.

'Shock Therapy', uns Pastorets transgressors

Per tercer any, Montmeló Cultura i Tradició porta a la sala Polivalent una versió transgressora del clàssic de Folch i Torres, Els Pastorets, anomenada Shock Therapy. En Lluquet i en Rovelló tornaran a fer de les seves en aquesta representació que dirigeix Joan Sors i que cada any presenta novetats, amb una versió dinàmica, fresca i més agosarada que mai. Les actuacions seran dimecres i dijous (19.30 h) a la Sala Polivalent i el preu de les entrades és de 7 euros i de 3 euros per als menors de 12 anys. Es poden comprar a la taquilla una hora abans de l'inici de la funció, o reservar-les al correu pastoretsdemontmelo@mct.cat.

Edicions locals