La música i els mercadets són protagonistes a Montmeló

La temporada de festes al municipi està plena d'activitats diverses

La música i els mercadets són protagonistes a Montmeló
La música i els mercadets són protagonistes a Montmeló | Ajuntament de Montmeló

El municipi s'engalana per Nadal i podrà gaudir de tot un seguit d'activitats durant aquestes festes. Dissabte, emmarcat en la presentació de la llosa del soterrament, la Unió de Botiguers i Comerciants de Montmeló farà cagar el tió i muntarà un taller de pinta cares (12.30 h). Durant tot el dia, a més hi haurà una fira de Nadal amb parades d'artesania, de productes d'alimentació i d'articles de Nadal.

També hi haurà jocs gegants a càrrec de Guixot de 8, un espectacle d'animació amb la companyia del Gobern de Catalunya, tallers de pentinats artístics, un fotomaton i els concerts de The Crazy Rockets (16 h) i del Grup de Gòspel Montmeló (18 h). Tot acabarà a les 19.30 h amb l'espectacle pirotècnic de la Colla de Diables de Montmeló. El mateix dissabte, la Sala de la Concòrdia també acollirà el Festival de Nadal de l'Escola de Ball Antonio y Fuensanta (19 h).

Diumenge (11 h) tindrà lloc la gimcana familiar Vine a buscar el tió al Centre Cultural La Torreta, i el concert de Nadal de l'Escola Municipal de Música a la Sala Polivalent (18 h). Actuaran els alumnes d'instrument i llenguatge musical del centre.

Les activitats nadalenques tornaran dimarts, amb la cantada de Nadales a càrrec de la Coral del Casal a l'Escola Bressol La Fireta (9.30 h). I a la tarda (18 h), La Torreta acollirà el taller de postres i de parament de la taula de Nadal.

Per últim, l'Institut Montmeló muntarà dijous un mercat solidari en el qual vendran diversos articles a la plaça de la Quintana per recaptar fons per a la campanya Cap infant sense Regal. I al migdia serà el torn per a la cantada de nadales dels joves de l'Institut Montmeló.

Edicions locals