Comencen les obres de la segona fase de la reurbanització de la carretera BV-5003

Està previst que tinguin una durada de cinc mesos

Societat

Dijous van arrencar les obres de la segona fase de reurbanització de la carretera BV-5003 de Montmeló, entre els carrers de Primer de Maig i de Folch i Torres. Unes actuacions que està previst que acabin en cinc mesos.

La primera actuació s'està duent a terme al carrer de Folch i Torres, entre les piscines i el camp de Futbol. Per aquest motiu, s'ha tallat la circulació en aquest tram de carrer i no s’hi podrà estacionar. Per donar sortida a aquesta pèrdua d'estacionament, s’estan duent a terme les darreres tasques de condicionament de l’esplanada de l’Escorxador com a aparcament. Aquesta nova zona, ja en funcionament, tindrà una cabuda per a més de 300 vehicles.

Les obres suposaran la integració urbana de diversos espais que actualment queden aïllats així com la recuperació d'un passatge que unirà la plaça de l'Església i el carrer Santiago Rusiñol, a tocar de l'absis romànic. A la plaça Santa Maria, per la seva banda, s'actuarà de forma integral per obrir-la a les vies adjacents. I en tot l'àmbit es prioritzarà el pas de vianants tal com es va fer a les obres de la primera fase.

L'actuació se centra sobre l'avinguda de Pompeu Fabra, la plaça i el carrers de Santa Maria, la plaça Sant Isidre i un tram del carrer de Folch i Torres.

Edicions locals