Dídac Santisteban, escollit candidat de Junts per Montmeló per a les eleccions municipals

Es presentarà dijous de manera pública a la Sala de la Concòrdia

Política

Dídac Santisteban, escollit candidat de Junts per Montmeló per a les eleccions municipals
Dídac Santisteban, escollit candidat de Junts per Montmeló per a les eleccions municipals | D.S.

El montmeloní Dídac Santisteban –de 20 anys–encapçalarà la llista electoral de Junts per Montmeló de cara als comicis municipals de 2019 i es presentarà de manera pública dijous (20 h) a la Sala de la Concòrdia de l'Ajuntament de Montmeló. Santisteban ha estat escollit com a candidat a l'alcaldia del municipi per unanimitat en un procés de primàries.

Un procés, per cert, en el qual ell no s'ha pogut votar perquè no és militant del partit: "aquesta és una de les virtuts que té el projecte de Junts per Catalunya –Junts per Montmeló al municipi–, incloure persones a la candidatura que vénen d'altres cultures polítiques, però que estan d'acord amb la llibertat de Catalunya, i en el cas de Montmeló, també amb determinades propostes per al municipi".

El candidat, que de ben segur serà un dels més joves d'arreu, assegura que "és positiu que hi hagi gent jove (en política). No sempre els partits polítics es decideixen a posar joves al capdavant, en un lloc de responsabilitat, però Junts per Montmeló ho ha fet i jo hi estic molt agraït". Sobre la seva joventut també apunta que pot aportar "una renovació i noves maneres de veure la política", tot i que és conscient que el punt negatiu és la manca d'experiència: "espero que ho supleixin la resta de companys, que són prou veterans".

Pel que fa als objectius, Santisteban explica que el partit es proposa "obtenir la representació que va perdre, per fer guanyar el gruix de l'independentisme al municipi; treure aquest vot ocult d'aquestes persones que quan arriben les municipals es decanten per opcions polítiques no independentistes". Tot plegat, "amb un programa que sigui sòlid i potent per atraure aquest vot" i amb la voluntat de "fer-ho el millor possible per al municipi".

Santisteban és estudiant de tercer curs de Dret a la Universitat Autònoma de Barcelona, i afirma que és "una persona que fa molta vida al municipi, participo del teixit associatiu i he participat en moviments juvenils de Montmeló".

 

Edicions locals