Les Bianchis representen 'Les supertietes' a Parets

Hi participa la montmelonina Queralt Casasayas

Cultura

El teatre de Can Rajoler acollirà diumenge (19 h) l'obra de teatre Les supertietes, de la companyia Les Bianchis. L’obra és una adaptació de la dramaturga Anna Maria Ricard del llibre d’Empar Moliner i la seva filla, Ginebra Torío, Contes infantils contra tot pronòstic.

Les Supertietes explica l’aventura personal de la Queralt –interpretada per l’actriu montmelonina Queralt Casasayas–, una investigadora peculiar que aviat serà tieta per primera vegada. La manca d’experiència en la matèria l’angoixa, de manera que demana ajuda a les seves dues millors amigues, que sí que tenen nebots. Gràcies als seus consells, i als contes, la Queralt descobrirà com ser una supertieta.

A més de Casasayas, les altres dues actrius que sortiran a escena seran Magda Puig i Bàrbara Roig. Mònica Bofill és la directora d'aquesta obra.

Casasayas, una actriu premiada

L'actriu montmelonina Queralt Casasayas ha rebut diversos guardons al llarg de la seva trajectòria, entre els quals destaquen els premis Max i Butaca, aconseguits amb la companyia La Calòrica per l'obra Fairfly.

Edicions locals