Oberta la convocatòria per a l'adjudicació d'horts a Montmeló, fins al 30 de novembre

Es tracta de parcel·les a la zona d'horts municipals del Raiguer i de Cal Quico

Societat

| Ajuntament de Montmeló

L'Ajuntament de Montmeló ha obert la convocatòria per a l'adjudicació de parcel·les a la zona d'horts municipals del Raiguer i de Cal Quico, entre el 15 d'octubre i el 30 de novembre. Després de concedir totes les parcel·les de l'anterior llista d'espera, s'obre un període d'un mes i mig per a les persones interessades a accedir a una de les parcel·les que encara queden disponibles. Actualment n'hi ha 3 al Raiguer i 6 a Cal Quico.

Els criteris per optar a la convocatòria són: ser major d'edat; només es pot presentar una sol·licitud per unitat de convivència; estar empadronat al municipi amb una antiguitat mínima de 3 anys ininterromputs; no disposar de cap altre hort o terreny de conreu dins del terme municipal de Montmeló o dins de la comarca del Vallès Oriental; i no haver-se adjudicat una altra parcel·la o hort a un membre de la mateixa unitat familiar.

Per la seva banda, els criteris a valorar per efectuar la selecció, en cas que hi hagi més sol·licituds que parcel·les disponibles, són: estar aturat sense prestació per desocupació; ser beneficiari de la renda mínima d'inserció (PIRMI); estar aturat amb prestació per desocupació; i ser major de 65 anys o pensionista.

La sol·licitud per a realitzar el tràmit corresponent es pot recollir a l'OAC o bé per Internet a la web municipal (www.montmelo.cat). El lliurament de la documentació s'ha de presentar a l'OAC, fins al 30 de novembre.

Edicions locals