Torna una nova edició de la Ruta de les Fonts a Montmeló

Serà diumenge 11 de novembre, a partir de les 9 h

Cultura

Torna una nova edició de la Ruta de les Fonts a Montmeló
Torna una nova edició de la Ruta de les Fonts a Montmeló | Ajuntament de Montmeló

Diumenge 11 de novembre tornarà una nova edició de la caminada de la Ruta de les Fonts a Montmeló. Les persones interessades a participar en la caminada, tenen temps d'inscriure's anticipadament fins al 7 de novembre –7 €–. També ho poden fer el mateix dia de la prova –14 €–.

En aquesta ocasió es repeteix el format de l'any anterior, amb la sortida i l'arribada a la Torreta i l'Ajuntament espera una àmplia participació, ja que "la caminada s'ha consolidat com una de les activitats lúdiques familiars més esperades any rere any".

El recorregut es farà per la serra de Sant Mateu, amb sortida i arribada al centre cultural La Torreta, per camins forestals i algun caminet amagat, que permetran conèixer "un indret molt bonic i desconegut per a molta gent del poble".

La caminada consta de dos recorreguts: un de 13 km i l'altre de 18 km, per als caminants més en forma. La sortida serà a les 9 hores des de la Torreta per la zona del riu, hi ha diverses zones d'avituallament i a la Font de la Mercè s'ubicarà la zona d'esmorzar.

Es pot consultar el tríptic de la Ruta de les Fonts aquí.

Edicions locals