Arriba a Montmeló una nova trobada de vehicles clàssics i mítics

Diumenge es farà la sisena edició

Cultura

Arriba a Montmeló una nova trobada de vehicles clàssics i mítics
Arriba a Montmeló una nova trobada de vehicles clàssics i mítics | Ajuntament de Montmeló

Diumenge se celebrarà la sisena edició de la trobada de vehicles clàssics i mítics de Montmeló. Els amants del motor i especialment els aficionats als cotxes amb més de 25 anys d'antiguitat tornen a tenir una cita al Vial Congost, a partir de les 9 h.

Aquesta activitat ja s'ha obert un forat al calendari de mostres de clàssics de Catalunya i, segons afirma l'Ajuntament montmeloní, es preveu fer "un rècord de participació i de públic". L'organització espera arribar a la xifra de 350 vehicles inscrits que s'exposaran al llarg de la recta del Vial.

Les activitats començaran a partir de les 9 hores amb un esmorzar i amb la coneguda exposició de cotxes clàssics i de col·lecció. Al llarg del matí hi haurà sortejos i premis per a les persones assistents i per als participants, així com l'actuació musical del grup local de rock Alucinógenos Sam, que commemora el seu 30è aniversari.

Un dels grans al·licients per als participants en aquesta trobada és poder realitzar tandes amb els vehicles clàssics, al circuit de velocitat, a partir de les 13 h.

Per participar en algunes de les activitats cal inscriure's prèviament a www.classicclubmontmelo.com.

Edicions locals