El sushi serà el protagonista del primer taller de cuina del curs a La Torreta

Es torna a apostar pels monogràfics culinaris a Montmeló

Cultura

El sushi serà el protagonista del primer taller de cuina del curs a La Torreta
El sushi serà el protagonista del primer taller de cuina del curs a La Torreta | Ajuntament de Montmeló

El Centre Cultural La Torreta acollirà un nou monogràfic de cuina durant aquest curs 2018/2019. I el primer taller serà de sushi i tindrà lloc el dimarts 16 (de 18 h a 20 h).

Després del gran èxit del taller de sushi i cuina japonesa del passat mes de febrer, amb la participació de 35 persones, s'ha apostat per tornar amb una nova edició de cuina japonesa, per a totes les persones que no van realitzar el taller anterior.

L'activitat consisteix en l'elaboració de tres peces típiques de sushi –Nigiri, Maki i Uramaki–, la cocció de l'arròs i el tall del peix. El preu és de 20 euros –les inscripcions es poden fer a La Torreta de 17 h a 21 h– i inclou tot el material, els ingredients i els estris necessaris.

Durant el mes de novembre també hi haurà un taller d'elaboració de pastissos en família amb el mateix format que els tallers familiars ja realitzats durant la primavera passada. I el mes de desembre quedarà reservat per als tallers relacionats amb la cuina de Nadal, que a més inclou un taller de gintònics.

Edicions locals