La sala de la Concòrdia s'omple en la presentació de Jordi Manils com a candidat a l'alcaldia de Montmeló

Manils va dir que vol ser "l'alcalde del canvi a Montmeló"

Política

La sala de la Concòrdia s'omple en la presentació de Jordi Manils com a candidat a l'alcaldia de Montmeló
La sala de la Concòrdia s'omple en la presentació de Jordi Manils com a candidat a l'alcaldia de Montmeló | Jordi Manils

Alba Serrano, Mari Cruz Ramal i Marcel Comas van presentar dijous a la tarda el candidat de Canviem Montmeló per a les eleccions municipals del 2019, Jordi Manils. Va ser en una sala de la Concòrdia plena a vessar.

Manils va explicar que prepararan la campanya sota uns set principis bàsics irrenunciables. Governar obeint a la ciutadania. Sortir de la crisi sense deixar ningú enrere. Treballar per la igualtat d'oportunitats de tothom. Reivindicar el compromís de les petites coses (carrers, aparcaments, impostos...). Més verd, més violeta i més valentia, és a dir, "més ecologisme, més feminisme i més valentia per fer una aposta de futur per a Montmeló". Ser més durs amb els forts i més humils amb els dèbils; en les demandes i reclamacions a Adif o a la Generalitat "hem de ser durs", i amb les famílies i els comerciants "hem de ser més humils". I per últim, la prioritat és Montmeló: "la nostra primera prioritat és Montmeló. La segona és Montmeló. I la tercera és Montmeló", assegura Manils, que també afirma que vol ser "l'alcalde del canvi a Montmeló".

Pel que fa a les fórmules participatives per elaborar el programa electoral, d'aquí a uns dos mesos Canviem presentarà el procés a portar a terme perquè els ciutadans puguin fer les seves aportacions.

Edicions locals