La cantant montmelonina Àfrica Pérez actua a la Polivalent

Ho farà amb la banda U i el seu germà Isma a la guitarra

Cultura

La cantant montmelonina Àfrica Pérez actua a la Polivalent
La cantant montmelonina Àfrica Pérez actua a la Polivalent

La vocalista montmelonina Àfrica Pérez presentarà dissabte (20.30 h) a la sala Polivalent el seu darrer treball, Any Zero, 12 mesos, 12 cançons. Hi actuarà amb el seu germà Isma a la guitarra i amb la banda U. L'espectacle comprèn una exquisida col·lecció de temes inspirats en els colors, tonalitats, paisatges i sensacions vitals, al voltant dels dotze mesos de l'any.

La cantant, establerta a Montmeló des de fa molts anys, arriba ara al costat del seu germà Isma Pérez a la guitarra i com a compositor dels temes del nou treball. Àfrica compta amb una dilatada carrera musical en la qual ha col·laborat en molts projectes i forma part de diferents grups, entre els quals destaquen Els Convidats i el grup de funky Slips.

Any Zero és un espectacle musical de gran originalitat conceptual, un calidoscòpic anuari sonor a través d'una exquisida col·lecció de temes inspirats en els diferents colors, tonalitats, paisatges i sensacions vitals, al voltant dels dotze mesos del calendari.

El concert dels germans Pérez amb la banda U comptarà amb les projeccions dels dibuixos dels artistes Ferran Vidal i Toni Carné, que també es podran veure exposats en la sala. A més dels germans Pérez, U està formada per un elenc de músics de luxe com Joan Andreu Reyes (Teclats), Jaume Pascual (Baix), Josep Andreu Macau (Percussions), Albert Mallorca (Bateria) i Jordi Pegenaute (guitarra i productor del treball) que ha sigut també el productor del nou disc d'Àfica Pérez.

Edicions locals