Berta Barbany, de l'escola Pau Casals de Montmeló, premiada pel Consorci Besòs Tordera

Ha rebut un accèssit a la categora de dibuixos a Cicle Mitjà del concurs 'Descobreix el riu'

Societat

Berta Barbany, de l'escola Pau Casals de Montmeló, premiada pel Consorci Besòs Tordera
Berta Barbany, de l'escola Pau Casals de Montmeló, premiada pel Consorci Besòs Tordera | Consorci Besòs Tordera

Berta Barbany, de l’escola Pau Casals, de Montmeló, ha estat una de les guardonades amb un accèssit dels premis Descobreix el riu, convocats pel Consorci Besòs Tordera. Ha estat en la categoria de dibuixos a Cicle Mitjà. El dibuix de Nin Martínez, de l’Escola Emili Carles Tolrà (Castellar del Vallès), ha estat el guanyador de Cicle Mitjà. I l'altre accèssit ha anat a parar a mans de Ruben Guedes, de l’Escola Pompeu Fabra (Sant Adrià de Besòs).

A Cicle Inicial la guanyadora ha estat Lucia Martín, de l’Escola Font Freda (Montcada i Reixac) i els accèssits han anat per a Neus Pérez, de l’Escola Sant Esteve (Castellar del Vallès) i Vicente López, de l’Escola Font Freda (Montcada i Reixac).

Pel que fa a Cicle Superior, el primer premi ha estat per a Joel Fernández, de l’Escola L’Estel (Granollers) i els accèssits els han guanyat Sara Meziani, de la mateixo escola granollerina i Ana Maria Dicha, de l’Escola Pilar Mestres-Jaume Torrens (la Roca del Vallès).

El dibuix del guanyador de Cicle Mitjà, Nin Martínez, a més, serà la que il·lustrarà el programa educatiu del Consorci per a aquest curs escolar.

Els primer premis estaven dotats amb un diploma, un xec regal valorat en 100 euros per a la compra de llibres i material escolar i una estada gratuïta de tres dies de colònies d’estiu a l’Escola de Natura de Vallcàrquera, i els dos accèssits, amb un diploma i un xec regal de 50 euros.

Concurs de fotografia

L'altre certamen convocat pel Consorci era el de fotografia. En aquest cas, els participants eren alumnes de secundària. Júlia Forné, estudiant d’ESO a l’Institut Pic del Vent (Caldes de Montbui), s’ha endut el primer premi del Concurs Fotogràfic –dotat amb un xec regal valorat en 150 euros per a la compra de material escolar i un diploma–, amb la seva fotografia Riera, presa a la riera de Caldes. A més, aquesta fotografia guanyadora serà portada del pròxim Butlletí Besòs Tordera.

Per la seva banda, la fotografia de Marina Álvarez, de l’Escola Pia Granollers, titulada Cristal·litzat, on es pot veure part de la desembocadura del Besòs, s’ha emportat l’accèssit d’Instagram, ja que ha estat la fotografia que ha rebut més vots al canal d’Instagram del Consorci, amb 128. L’altre accèssit ha estat per a Mariona Vicent, alumna de l’Escola Cervetó (Granollers), per La meva mirada al Congost. Els dos accèssits han rebut diploma i un xec regal valorat en 70 euros.

 

 


 

Edicions locals