Pep Benach és presentat com a cap de llista de Fem Montmeló

La nova formació va fer el seu primer acte oficial divendres a la sala de la Concòrdia

Política

Pep Benach, presentat com a cap de llista de Fem Montmeló
Pep Benach, presentat com a cap de llista de Fem Montmeló | Pep Benach

Fem Montmeló va presentar divendres el seu primer cap de llista de la història, Pep Benach. Va ser en un acte oficial a la sala de la Concòrdia convocat per aquest nou partit del consistori. Un partit independent que pretén "aportar alguna cosa diferent i estar en el meollo".

Tanmateix, l'objectiu és "funcionar d'una manera diferent", com explica el propi Benach. És a dir, "no hi ha unes línies ja marcades del programa electoral, sinó que el programa estarà fet per la gent del poble". Per fer-lo, es treballarà a partir de "petites microassemblees".

Fem Montmeló es presenta com una "formació assembleària oberta a tot el poble" i on "tothom té veu", tot i que només votaran els afiliats en les diferents assemblees que s'hi convoquin.

Durant el primer acte del partit | Fem Montmeló

Benach esdevindrà el cap de llista de la formació per a les pròximes eleccions municipals, el maig del 2019. Ell, juntament amb altres companys, va sortir del grup promotor que va començar a treballar en Fem Montmeló fa uns dos anys.

El cap de llista explica que "fa més de 30 anys que és a la vida pública de Montmeló, amb entitats i associacions diverses". "L'experiència a Montmeló la tinc", afirma. Tampoc no serà la seva primera incursió en la política municipal, ja que el 2015 va ser el número 8 de la llista del PSC montmeloní com a independent. "Hi havia un projecte molt local que em va fer participar", diu, però hi va haver "decisions de partit" amb les quals discrepava. Principalment, en referència al posicionament del consistori davant del referèndum de l'1 d'octubre del 2017.

Més enllà d'això, Fem Montmeló es presenta com una aposta per "gestionar el poble diferent de com fins ara s'ha portat".

Edicions locals