Jordi Manils, candidat de Canviem Montmeló per a les eleccions municipals

Ha rebut 203 vots a favor i només un en blanc

Política

Jordi Manils, candidat de Canviem Montmeló per a les eleccions municipals
Jordi Manils, candidat de Canviem Montmeló per a les eleccions municipals | Ajuntament de Montmeló

Tot feia pensar que així seria, ja que era l'única persona que s'hi havia presentat a les primàries del partit, però dilluns es van tancar les votacions i des d'aleshores ja és oficial. Jordi Manils serà el candidat de Canviem Montmeló per a les eleccions municipals de Montmeló després de rebre el suport de 203 simpatitzants del partit i 1 vot en blanc.

La participació ha estat més alta del que s'esperaven, com explica Manils: "quan vam començar el procés, vaig dir que una bona xifra seria 100 o 150 vots". El candidat de Canviem assegura que "també és un èxit, perquè mai s'havia fet un procés com aquest a Montmeló". Així que es mostra "satisfet i disposat a repetir-lo" en pròximes ocasions.

S'hi presenta amb dos objectius clars: "guanyar les eleccions i canviar Montmeló". "S'han de canviar moltes coses, però apostem per començar amb el dia a dia, la política de les petites coses: il·luminació, neteja, residus...", assegura.

Pel que fa al programa electoral, explica que hi ha un grup de treball encarregat d'elaborar-lo, i que també ho farà "amb diverses fórmules participatives" que es presentaran el pròxim dia 4 d'octubre en un acte públic.

Per altra banda, Canviem Montmeló ha creat set grups de treball més (joventut, dona, comunicació...). Un d'ells, l'animalista, fa aquest dimecres (19 h) la primera assemblea en "defensa dels que no tenen veu", on es posarà en comú la situació dels animals al municipi i es buscaran fórmules per treballar pels drets dels animals a Montmeló.

Edicions locals