Quaranta nínxols més al cementiri nou de Montmeló

Encara hi ha espai per ampliar fins a 150 nínxols més

Societat

Quaranta nínxols nous al cementiri nou de Montmeló
Quaranta nínxols nous al cementiri nou de Montmeló | Ajuntament de Montmeló

Fa unes setmanes van engegar les actuacions per ampliar la capacitat del cementiri nou de Montmeló, amb 40 nínxols nous. El cementiri disposa de 1.273 nínxols en total, dels quals 1.257 estan ocupats i només n’hi ha 16 lliures. Per aquest motiu el consistori ha decidit fer l'ampliació.

Es tracta d'unes obres que tenen un cost de 21.700 € i es preveu que tinguin una durada de tres setmanes, així que a principis d'octubre ja estarien enllestides i l'equipament estaria lliure d'obres i renovat pel dia de Tots Sants, l'1 de novembre.

L’última ampliació al cementiri nou va ser l’any 2014. És un edifici que pròximament complirà 30 anys, i des que es va construir no ha deixat de créixer. Amb aquestes noves obres, encara quedarà espai per augmentar la seva capacitat amb prop de 150 nínxols més.

Al cementiri vell també hi ha previst un projecte d’obres amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat en tot el perímetre. En aquest cas, el cost és de 30.000 € i està inclòs dins els Pressupostos Participatius, que dimecres desvetllarà els resultats de les votacions.

Edicions locals