Alucinógenos Sam celebra 30 anys a la sala Nau B1

La banda homenatjarà als músics que hi han passat i farà un concert basat en versions de clàssics del rock

Cultura

Alucinógenos Sam celebra 30 anys a la sala Nau B1
Alucinógenos Sam celebra 30 anys a la sala Nau B1

La sala Nau B1 de Roca Umbert acollirà dissabte (23 h) el concert commemoratiu dels 30 anys del grup de Montmeló Alucinógenos Sam dalt dels escenaris. La banda de rock'n'roll, blues i rhythm & blues, tot i tenir temes propis, han fet gaudir públic divers amb versions de clàssics com Jimmy Hendrix, Lou Reed, David Bowie, The Beatles, Rolling Stones, ZZ Top i molts altres imprescindibles de la història del rock.

Els Alucinógenos Sam van fer el seu primer concert el març de 1988 al desaparegut London Bar de Barcelona, un directa que va ser succeït per una altre concert a la festa d'aniversari de Ràdio Montmeló.

Al concert de divendres, a banda de reviure les versions que més els han fet triomfar a l'escenari, els membres actuals de la banda tindran un record per als altres músics que hi han passat, com l'iniciador a tombants de 1987 a 1988, Pepe Useleti, i el desaparegut Ramon Costa, qui va ser-ne el primer bateria.

El preu de l'entrada anticipada és de 6 euros –de venda a l'Hostal Serra de Montmeló i a Roca Umbert de Granollers– i a taquilla, 8.

Edicions locals