Jordi Manils, únic candidat per a les primàries de Canviem Montmeló

La votació va engegar divendres i s'hi podrà participar fins el dia 24

Política

Jordi Manils, únic candidat per a les primàries de Canviem Montmeló
Jordi Manils, únic candidat per a les primàries de Canviem Montmeló | Ajuntament de Montmeló

Canviem Montmeló, una plataforma constituïda el passat mes de juny i que aglutina ICV, EUiA i Podem, va iniciar divendres el procés de les primàries per escollir el candidat a les eleccions municipals de 2019. Jordi Manils, que va encapçalar les candidatures d'ICV-EUiA en els darrers dos comicis montmelonins, ha estat l'única persona en presentar-se com a candidat.

Divendres, el primer dia de votacions, 66 montmelonins van dipositar les seves paperetes en les urnes del local de Canviem, al carrer Mercè Rodoreda, número 64. Fins a diumenge ja n'eren 75. Per a participar-hi s'ha d'acreditar amb el DNI ser ciutadà del municipi i s'ha de ser simpatitzant del partit. "No hi ha manera de saber si són simpatitzants", assegura Manils, però s'entén que en votar "la persona es declara simpatitzant".

Es pot votar tant presencialment, com per correu electrònic a canviemmontmelo@gmail.com, i el candidat afirma que "seria molt important" poder rebre uns 150 o 200 vots.

Durant les votacions de divendres | Canviem Montmeló

Tot fa pensar que Manils serà el candidat de Canviem Montmeló per a les eleccions de l'any que ve, ja que és l'única persona que s'hi ha presentat. Tanmateix, la papereta indica "Dono el meu vot a" i deixa un espai perquè els votants escriguin el nom de qui vulguin. "Si hi hagués 30 persones que votessin a un altre company, hauríem de parlar i potser demanar-li que s'hi presentés", explica Manils.

Edicions locals