Tanca l'emblemàtic restaurant Lucerón de Montornès després de 44 anys

L'establiment es va fer molt popular per la recepta de les aletes de pollastre a la vinagreta

Societat, Economia

Les filles dels fundadors, M. Ángeles i Yolanda Lucerón, regentaven ara el negoci
Les filles dels fundadors, M. Ángeles i Yolanda Lucerón, regentaven ara el negoci

L'històric establiment de restauració Lucerón ha tancat les seves portes després de 44 anys. L'establiment, que el 2016 va rebre el reconeixement de la prestigiosa Guia Michelin, estava regentat en l'actualitat per les filles dels fundadors, M. Ángeles i Yolanda Lucerón, que han decidit tancar el negoci per "problemes de salut i personals".

Les germanes Lucerón, a través del seu perfil de Facebook, s'han acomiadat dels clients amb una nota en què asseguren que "des dels inicis l'obstinació i l'esforç per la superació i el treball ben realitzat han estat la nostra autèntica vocació. Un compromís, que sempre a tingut com a finalitat la satisfacció de tots aquells que han confiat en la nostra proposta, els quals; recíprocament també ens han proporcionat moments excepcionals, convertint-se en partícips de l'extraordinari i feliç esdeveniment que ens a suposat haver estat inclosos de forma reiterada, a la prestigiosa guia Michelin".

Precisament sobre el reconeixement de la guia Michelin, les germanes consideren que "ha permès contribuir, amb un petit o potser no tan petit gra de sorra, a situar a Montornès del Vallès al mapa de l'excel·lència gastronòmica, una cosa que ens omple d'orgull i alhora del profund convenciment de totes i cadascuna una de les decisions que hem emprès".

Establiment històric

El restaurant Lucerón és tot un emblema al municipi. Nascut el 1974 de la mà d'Antoni Lucerón i la seva dona, Ángeles Manglano a mitjans de la dècada dels setanta, l'aleshores Bar Lucerón es va començar a fer famós gràcies a les aletes de pollastre a la vinagreta, una recepta familiar que es va convertir en tot un referent de la casa.

Als anys 90, el local situat al carrer Palau d'Ametlla es va reformar i va passar a mans de la segona generació familiar, les germanes M. Ángeles i Yolanda Lucerón, que el 2008 van reconvertir el bar en el Restaurant Lucerón, un establiment on encara es podia gaudir d’alguna de les especialitats de sempre i que va enfocar la seva oferta gastronòmica a la cuina de mercat.

Edicions locals