Tallada al trànsit l'avinguda Pompeu Fabra fins a finals d'agost

El motiu del tall de la via són les obres d'integració de la llosa que es duen a terme en aquest punt

Societat

Tallada al trànsit l'avinguda Pompeu Fabra fins a finals d'agost
Tallada al trànsit l'avinguda Pompeu Fabra fins a finals d'agost

A partir del dilluns 23 de juliol i fins a finals d'agost quedarà tallat al trànsit el tram de l'avinguda Pompeu Fabra que va del carrer Dr. Ferran fins a l'avinguda Primer de Maig i a l'alçada de la zona d'estacionament en bateria de la plaça Gran amb el carrer de l'Estació Vella.

 

El motiu del tall de l'avinguda són les obres d'integració que s'estan duent a terme entre la zona de la llosa de soterrament i la mateixa avinguda Pompeu Fabra.

Davant d'això, l'Ajuntament ha previst un seguit de canvis en la circulació dels carrers adjacents, així com vials alternatius per al veïnat i el comerç de la zona i per a la circulació rodada.

Els vials alternatius per accedir a Montmeló seran pel carrer de Vic –accés per c. Nou, c. Jacint Verdaguer–, i per accedir a la zona de la Quintana i de Sant Crist de la Grua l'accés recomanat serà per l'avinguda Primer de Maig i pel carrer Lluís Companys.

El veïnat de plaça Gran i dels carrers Joaquim Blume, Escultor Josep Llimona, Mogent i Pompeu Fabra 14 haurà d'accedir-hi pel carrer del Dr. Ferran.

Finalment, els carrers Miquel Biada i Dr. Ferran s'habilitaran com a zones de càrrega i descàrrega per tal de facilitar la feina als establiments de la zona.

Edicions locals